Menczer Tamás: Fantasztikus nap következik, ilyen még nem volt soha! + videó

Az egymillió találkozás napja lesz a szombat azért, hogy vasárnap győzzünk! – jelentette ki a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. 06. 07. 21:24
Menczer Tamás (Fotó: Facebook)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Fantasztikus nap lesz a holnapi. Őszintén szólva én már alig várom, hogy indulhassak. Egymillió ember – mondta Menczer Tamás, a kormánypártok kommunikációs igazgatója a közszolgálati televíziónak adott interjújában, majd kifejtette: – Egymillió ember. Aktív politikusok között, ha lehet így fogalmazni, aktivistákkal együtt megyünk természetesen.

Tehát egymillió ember, egymillió találkozás, az egymillió találkozás napja lesz a holnapi, a szombat azért, hogy vasárnap, vasárnap győzzünk.

– És ilyen mozgósítás még nem volt soha. Ilyen nap, mint a holnapi, még nem volt soha.

Láthattuk már a békepártiak erejét a békemenet során. És holnap is láthatjuk és érezhetjük majd a békepártiak erejét, mert bár nem leszünk egy helyen, de mindenki láthatja majd a sajtóban, az interneten, hogy az ország számos, sőt összes pontján békepártiak jönnek össze, beszélgetnek egymással, és megvitatjuk még egyszer a választás előtt utoljára a legfontosabb kérdéseket.

És ezt követően vasárnap mindannyian elmegyünk, és megvédjük a hazánkat, és győzni fogunk, mert sokkal erősebbek vagyunk, mint a háborúpártiak. Ugyanakkor azt azért látni kell, hogy amikor a labda a gólvonalon gurul, az még nem gól, be kell rúgni a kapuba. Mindannyiunknak el kell majd menni vasárnap szavazni, és ha mindannyian elmegyünk, akkor győzni fogunk, és akkor meg tudjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát – hangsúlyozta a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

 

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.