Menczer Tamás: A választás legfontosabb kérdése az, hogy háború lesz vagy béke! + videó

Orbán Viktor egy válságálló, kipróbált miniszterelnök, megvédte eddig is a magyar érdeket, most is kész és képes rá, ha a magyarok ott állnak vasárnap mögötte és mellette.

2024. 06. 05. 19:47
MENCZER TAMÁS Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Most már valóban nagyon közel vagyunk a vasárnapi választáshoz, ma szerda van, vasárnap már választunk, döntünk, csak néhány nap van hátra. Akkor járunk el azt gondolom helyesen ilyenkor már a kampányhajrában, ha a legfontosabbal foglalkozunk – mondta Menczer Tamás egy az M1-nek adott interjúban, majd hozzátette:

– A legfontosabb kérdés az, hogy háború lesz vagy béke. És hogyha ez a legfontosabb kérdés, márpedig ez, akkor azt a kérdést is érdemes feltenni, hogy ki az, aki meg tudja védeni Magyarország békéjét és biztonságát. A válasz egyértelműen az, hogy Orbán Viktor, aki egy válságálló, kipróbált miniszterelnök, mindig megvédte eddig is a magyar érdeket, most is kész és képes rá, ha a magyarok ott állnak vasárnap mögötte és mellette. A baloldal, az óbaloldal meg az újbaloldal szereplői és vezetői nem tudják, és bevallottan, deklaráltan nem is akarják megvédeni a magyar érdeket.

Ezért kérem azt mindenkitől, hogy Orbán Viktort és a Fidesz–KDNP-t támogassa, és persze, ahogyan utalt rá, ilyenkor már ötösbe, hatosba kapcsolunk, pörgetjük a motort, és a legnagyobb sebességgel mozgósítunk. Ilyenkor a mozgósítás a legfontosabb. Több millió háztartásba visszük ki aktivistáink segítségével, politikusaink segítségével a miniszterelnök levelét, több százezer embert hívunk fel ezekben a napokban telefonon, tehát ez a valaha volt legnagyobb EP-kampány, és ez a valaha volt legnagyobb EP-kampány hajrája, mozgósító szakasza, úgyhogy ezt a munkát, a mozgósítást végezzük most.

A legfontosabb, hogy vasárnap mindenki legyen ott, aki békét akar!

– hangsúlyozta a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.