Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Orbán Viktor: Szombaton jön az egymillió találkozás napja

„Mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje.”

Forrás: MTI2024. 06. 05. 15:50
Geszt, 2024. június 4.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a felújított geszti Tisza-kastély avatásán a nemzeti összetartozás napján, 2024. június 4-én.
MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor szerdán Dabason járt EP-választási kampánykörútján – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. A miniszterelnök ezzel a kapcsolatban a közösségi oldalán is megosztotta gondolatait.

A Fidesz elnökét Kőszegi Zoltán polgármester fogadta, majd tárgyalást folytattak több térségbeli település polgármesterével – közölte a kormányfő sajtófőnöke.

A békemeneten ismét kiderült, 

mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje. 

– hangsúlyozta a Orbán Viktor a dabasi választókkal találkozva. De a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség – tette hozzá.

„Ezért jön a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az egymillió találkozás napja. Most szombaton, a vasárnapi választás előtti 24 órában, a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke – erről döntünk. 

Szombaton jön tehát az egymillió találkozás napja.

„Vasárnap pedig a választáson: csak a béke, csak a Fidesz!” – mondta Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.