Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Rágyújtotta a házat a gyermekeire az édesanya, de nem rájuk volt mérges

Mindketten megsérültek.

Forrás: Police2024. 06. 27. 12:42
Fotó: Police
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szándékosan tüzet okozott a hajdúböszörményi családi házukban egy 52 éves nő tavaly szeptember 1-jén, tudván, hogy a gyermekei is a házban vannak. A tűzben 19 éves lánya és 25 éves fia is égési sérüléseket szenvedett, az ügyben hamarosan vádat emelhet az ügyészség – írja a rendőrségi portál.

A rendőrök őrizetbe vették a nőt és előterjesztést tettek a letartóztatására, amelyet a főügyészség javaslatára a Debreceni Járásbíróság szeptember 4-én elrendelt. Hogy a nő miért gyújtotta rá a házat a gyermekeire a hivatalos álláspont szerint, egyelőre nem lehet tudni, azonban a Haon szeptemberben azt írta, férje hűtlenkedése miatt volt mérges a nő.

A családfőt a szomszédok ugyanis már egy ideje nem látták a családi ház környékén, többen úgy tudják, albérletbe költözött egy másik utcába. A tragikus eseményeket az válthatta ki, hogy a férfi Spanyolországba utazhatott egy másik nő társaságában.

Emiatt borulhatott ki szegény nő. Pedig nagyon rendes asszony, viszont egy darabig biztosan nem térhet haza, hiszen annak súlya van, amit tett. Bármi is történt köztük, a gyermekei nem tehettek róla 

– fogalmazott akkor az egyik ismerősük. 

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást vele szemben. A bűnügyesek elvégezték az eljárási cselekményeket, az iratokat megküldték a főügyészségnek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.