Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Több forgalmas villamosvonalon is változik a közlekedés

Karbantartás lesz július elejéig.

Forrás: MTI2024. 06. 19. 18:18
Budapest, 2024. június 6.
Az alsó rakpartra vezetõ út lezárására figyelmeztetõ KRESZ-tábla a IX. kerületi Salkaházi Sára rakpartnál 2024. június 6-án. Az érkezõ dunai árhullám miatt a Budapest Közút ezen a napon 20 órától lezárta a forgalom elõl a budai alsó rakpartot a Mozaik utca és a Rákóczi híd között, illetve a pesti alsó rakpartot a Népfürdõ utca és a Közraktár utca között. A folyó tetõzése a fõvárosban június 8-án várható, 660 centiméter körüli vízállással.
MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korlátozva jár június 22-től, szombattól július 2-ig, keddig minden nap a Gubacsi úti 2B, 51-es és 51A villamos, hétvégi napokon pedig a Soroksári úti 2-es, 2B és 23-as járat karbantartás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A villamosforgalom szünetel minden nap a Gubacsi út/Határ út és a Könyves Kálmán körút között, továbbá kizárólag hétvégi napokon a Boráros tér és a Haller utca között. A tájékoztatás szerint június 24. és július 2. között hétköznapokon a 2B villamos Pesterzsébet, Pacsirtatelep és a Gubacsi út/Határ út, illetve a Mester utca/Könyves Kálmán körút és a Jászai Mari tér között jár.

Az 51-es villamos közlekedése ideiglenesen szünetel,

helyette az 51A közlekedik. Az 51A rövidített útvonalon jár a Mester utca/Ferenc körút és a Mester utca/Könyves Kálmán körút között. A 2B és az 51-es villamos helyett 2B jelzéssel pótlóbusz jár majd a Gubacsi út/Határ út és a Mester utca/Könyves Kálmán körút között.

A június 22–23-i és 29–30-i hétvégéken a 2-es, a 2B és az 51A rövidített útvonalon közlekedik,

a 23-as villamos közlekedése ideiglenesen szünetel, a 24-es villamos viszont sűrítve jár.

A 2-es és a 23-as villamos helyett a Boráros tér és a Közvágóhíd között a BKK a párhuzamosan közlekedő 54-es, 55-ös, 223E és 224-es autóbuszok igénybevételét ajánlja.

A Közvágóhíd és a Boráros tér között 2-es jelzéssel pótlóbusz is jár majd, a H6-os HÉV-hez csatlakozva. A Pesterzsébetről utazóknak a BKK a 223E, a 224-es és a 224E autóbuszok igénybevételét ajánlja.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.