Újabb fejlemény a keddi brutális gyilkosság ügyében

A férfi feltételezhetően szabadlábra kerülése esetén újabb, személy elleni erőszakos cselekményt követne el.

Forrás: MTI2024. 06. 13. 17:01
miskolci gyilkosság helyszíne
Forrás: BOON
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan korábban a Magyar Nemzet is megírta, kedd délután egy embert brutálisan meggyilkoltak Miskolcon egy áruház parkolójában. A Miskolci Járásbíróság hat hónapra elrendelte az elkövető előzetes kényszergyógykezelését – írta meg az MTI.  

A Miskolci Törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a férfi ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás. A nyomozás adatai szerint a 36 éves gyanúsított a parkolóban hétfő délelőtt összeszólalkozott 76 éves ismerősével, majd 

kalapáccsal többször fejbe ütötte.

Ezt követően beszállt az autójába, és többször 

nekihajtott a bántalmazástól kábult másik férfinak,

aki ennek következtében két jármű közé szorult. Az idős férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A bíróság azzal indokolta a gyanúsított 6 hónapos előzetes kényszergyógykezelésének elrendelését: 

az ügyben beszerezett pszichiátriai szakvélemény alapján megalapozottan feltételezhető, hogy a férfi szabadlábra kerülése esetén újabb, személy elleni erőszakos cselekményt követne el.

Borítókép: A helyszín (Forrás: Boon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.