Aszfaltoznak az M7-esen és az M5-ösön

Forgalmi és közlekedési információk kedden délelőtt.

2024. 07. 16. 10:37
Berettyóújfalu, 2019. október 23.
Aszfaltterítõ gépsor munka közben. Folyamatos a kivitelezés az M4-es autópálya 26.5 kilométeres, román határig érõ, Berettyóújfalu és Nagykereki közötti befejezõ szakaszán. A haladó-, elõzõ- és leállósávos útpálya végén épül az új határátkelõ infrastruktúrája is.
MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû  különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi  igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.
Fotó: MTVA/Oláh Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aszfaltoznak az M5-ös autópályán, Inárcs térségében ismételten átépítik a terelést. A 29-es és 34-es kilométer között jelenleg irányonként csak egy-egy sáv járható – közölte az Útinform. Röszke felé hét, Budapest felé pedig öt kilométeres a torlódás. A Röszke felé haladók, ha tehetik, az 5-ös főúton haladjanak a 36-os kilométernél lévő Ócsa/Üllő csomópontig.

Dabas térségében munkavégzés van, ezért nem érdemes Újhartyánig a főúton közlekedni.

Az M7-es autópályán Budapest felé, az M0-s autóút csomópontjában aszfaltoznak. A 15-ös kilométernél a külső sávot, valamint a kollektor ágat lezárták. A forgalom egy kilométeren lassul, torlódik.

Fenntartási munka miatt mindkét oldalon lezárták az M7-es autópályán a Köröshegyi völgyhídon a 120-as és a 123-as kilométer között a belső sávot.

A 4-es főúton, Vecsés belterületén egy személygépkocsi pályaelhagyásos balesetet szenvedett. A 22-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

Ezen a hétvégén rendezik a 39. Forma–1-es Magyar Nagydíjat Mogyoródon, a Hungaroringen, ezért már csütörtöktől erősebb járműmozgás várható az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton Kerepes környékén is.

A fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és 18-as kilométer között a leállósávot csak a VIP-vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és 23-as kilométernél lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni. A hétvégén Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTVA/Oláh Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.