Bedrogozva száguldozott egy motoros, alig tudták elkapni a rendőrök + videó

A férfi többszöri felszólításra sem állt meg.

2024. 07. 12. 15:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen négy „járművezetéstől eltiltás” volt érvényben azzal a 39 éves balatonfüredi férfival szemben, akit csütörtökön, Hárskúton fogtak el a rendőrök – írta honlapján a rendőrség. A motorost Veszprémtől követték, és többszöri rendőri felszólításra sem állt meg.

A lakott területen belül – helyenként a megengedett sebesség többszörösével – száguldó motoros útja végül Hárskúton véget ért, ugyanis egy murvás úton elakadt.

A férfi az intézkedésnek végig ellenállt és zavartan viselkedett, így miután a veszprémi rendőrök előállították, kábítószergyorstesztre kötelezték, amely több drogra is pozitív értéket mutatott.

A Veszprémi Rendőrkapitányságon már folyik nyomozás a férfi ellen korábbi szabályszegései miatt, melyet ezúttal még tudott fokozni. Járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, járművezetés bódult állapotban, továbbá kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki ezúttal a nyomozók, majd őrizetbevételét követően kezdeményezték a letartóztatását. A közlekedési szabályok megsértéséért pedig közigazgatási bírságokat szabtak ki ellene a járőrök, illetve szabálysértési eljárás is indult.

Borítókép: A bedrogozott motoros férfi (Forrás: police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.