Döbbenetes érveléssel magyarázta a szomszéd, hogy miért volt ebédre kutyagulyás

El is fogyasztották.

Forrás: Mandiner2024. 07. 29. 15:57
Outdoor,Barbecue,In,The,Home,Garden
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmérgesedő szomszédi viszonyt tárgyalták hétfőn a Rádió1-en futó Balázsék című rádióműsorban, amit a Mandiner szúrt ki. A műsorban hallgatói üzeneteket is beolvastak, az egyik pedig arról szólt, hogy a szomszéd megette a család kutyáját.

Balázséknak nem kellett sok, egyből felhívták az SMS íróját, hogy kiderítsék a részleteket. Az üzenet írója elmondta, hogy az Alföldön éltek korábban, és ott történt, hogy a szomszédban élő balhés családnak nem tetszett, hogy ugat a család németjuhásza. A családnak aztán feltűnt, hogy eb eltűnt, amint az is, hogy a szomszéd vad bográcsozásba kezdett, 

a bogrács mellett pedig meglátták a kutyájuk bundáját.

Amikor megkérdezték, hogy mi történhetett, a szomszéd nem köntörfalazott, elmondták, hogy zavarta őket a kutyaugatás, és visszaadták a láncot is. Végül nem tettek feljelentést a rendőrségen, mert kisgyerek volt a családjukban – érvelt. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.