Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Elesett a győri fővonal, műszaki hiba után gázolás is történt a vasúti pályán

Még tovább nő a menetidő a győri vonalon.

Forrás: Komárom-Esztergom vármegyei hírportál2024. 07. 01. 10:59
Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elgázolt egy embert a Győrből a Déli pályaudvarra 8.38-kor elindult S10-es vonat – szúrta ki a Kemma. A MÁV közösségi oldalán azt írta, a Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom fővonalon a szakaszon lévő korlátozások miatt 30-60 perccel hosszabb eljutási idővel kell számolni a délelőtti órákban.

Nem lehet leányálom ma ezen a vonalon utazni, ugyanis emlékezetes: reggel Herceghalom és Bicske között a felsővezeték szakadt le, ami miatt a vonatok csak egy vágányon közlekedhettek. A délelőtti órákban a hegyeshalmi fővonalon ezért már eleve 15-30 perccel megnő a menetidő, és vonatkimaradásokra is számítani kell. Ehhez a MÁV annyi friss információt közölt, hogy a leszakadt felsővezeték helyreállítása 16 órára várható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Faludi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.