Most érkezett: elmarad egy fontos beszélgetés Tusnádfürdőn

A légikáosz áldozata lett az egyik vitázó fél.

Forrás: Bors2024. 07. 25. 15:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma 17.00-kor kezdődött volna az FTC–Újpest derbi, amelyen „farkasszemet” nézett volna egymással a Ferencváros és az Újpest két vezére, Kubatov Gábor és Ratatics Péter, a beszélgetést pedig Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke moderálta volna – adta hírül a Bors. Mint írták, hiába a drukkerek várakozása, a rangadó már biztosan elmarad, mivel a Fradi-elnök nem tudott gépre szállni szerda este, hogy odaérjen a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban megrendezett beszélgetésre.

Kubatov a Wizzair egyik Marosvásárhelyre tartó járatával repült volna, ám ő sem úszta meg a hónapok óta tartó reptéri káoszt. 

A gép 19.45-kor szállt volna fel, ám az utasokat eleinte arról tájékoztatták, hogy csak többórás késéssel indulhatnak útjukra. Eleinte azt ígérték, hogy 22.50- kor elindul a gép, de a diszkontlégitársaság 23.10-kor törölte a járatot, ezzel lehetetlenné téve a másnapra tervezett tusványosi Fradi–Újpest szócsatát. A várakozások ellenére az FTC klubelnöke nem tud részt venni az eseményen.

Borítókép: Kubatov Gábor, az FTC elnöke (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.