Nem csak DJ-k, hanem drogdílerek is voltak, egy ideig most nem mennek újra diszkóba

A szegedi drogterítők néhány ügyfelével is elbeszélgetett a rendőrség.

2024. 07. 26. 15:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik egy szórakozóhely közönségét látták el metamfetaminnal – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a Police.hu-n.

A gyanúsítottak lakásán tartott kutatáson a detektívek 375, pszichoaktív vegyületet tartalmazó tablettát, valamint több mint 230 gramm kábítószergyanús port foglaltak le. 

Forrás: Police.hu

Az akcióban nemcsak az éjszakai mulatóban DJ-ként dolgozó két kábítószer-kereskedőt, hanem ügyfélkörük egy részét is azonosították: három szegedi és egy szentesi férfit is gyanúsítottként hallgattak ki.

A két férfi ellen – őrizetbe vételük mellett – bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem, ügyfeleik ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Fidesz)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.