Nincs tovább, lehull az álarc Magyar Péterről

Nem következetes Magyar Péter kommunikációja, ami később még komoly problémákat okozhat a Tisza Pártnak a hazai politikában – húzta alá a XXI. Század Intézet vezető elemzője. Deák Dániel szerint a sok önellentmondás később visszaüthet, és hitelességi válságot okozhat a párt szavazóbázisában is.

2024. 07. 16. 14:11
Magyar Péter, Európai Parlament, hiteltelenség, önellentmondás, Európai Parlament
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter gyakorlatilag folyamatosan ellentmond saját magának – mondta a Magyar Nemzetnek a XXI. Század Intézet vezető elemzője. Deák Dániel emlékeztetett: a Tisza Párt alelnöke azt állította, hogy nem fog elmenni az Európai Parlamentbe képviselőnek, majd teljesen mást cselekszik. Már fel is vette a mandátumot, és részt vesz az Európai Parlament alakuló ülésén.

Mint arról lapunk már beszámolt, Magyar Péter a választások után úgy döntött, hogy végül beül az unió egyik legfontosabb döntéshozó testületébe, miközben tavasszal, a kampány idején még többször is fogadkozott, hogy esze ágában sincs beülni az EP-be, sőt nemegyszer kijelentette, hogy a jövőben a „piacról fog megélni”. Néhány hét leforgása alatt a biztosan nem állásponttól a talánon keresztül végül eljutott a mindenképpen igenig.

Nem következetes, kiszámítható a kommunikációja, hanem ellentmond saját magának, és saját magát hazudtolja meg

– húzta alá Deák Dániel.

Szerinte ez a kezdeti időszakban lehet, hogy politikai szempontból nem okoz számára problémát, hiszen esetében még új politikai jelenségről van szó, ezért egyelőre lelkesek szavazók, akik mögötte állnak.

Azonban ahogy telik az idő, és betagozódik pártjával a normál ellenzéki működésbe, egyre több problémát fog számára okozni, hiszen komoly hitelességi válságot eredményez a Tisza Párt szavazótáborában is

– magyarázta.

A vezető elemző felhívta a figyelmet, hogy ezen a héten fontos szavazáson dől el, ki lesz az Európai Parlament elnöke és az Európai Bizottság elnöke. Így már a héten megtudhatják a magyar választók, milyen politikára számíthatnak Magyar Péteréktől olyan kérdésekben, amelyek hazánkat is érintik.

Ha a Tisza Párt képviselői igennel szavaznak azokra a személyekre, akik egyébként támogatják a háborút, bevándorláspártiak és a genderpropagandát is támogatják, akkor értelemszerűen Magyar Péterék szembemennek hazánk álláspontjával, a magyarok többségének akaratával

– mutatott rá Deák Dániel. Hangsúlyozta: ezek a szereplők folyamatosan ott tesznek keresztbe Magyarországnak, ahol csak tudnak. Ha Magyar Péterék ezekre a politikusokra igennel voksolnak az Európai Parlamentben, akkor már gyakorlatilag az első héten bemutatják, hogy egyértelműen a globalista oldalhoz tartoznak, amely szembemegy a magyar társadalom többségének az akaratával.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.