Orbán Viktor elleni merényletről szavaztatnak egy baloldali csoportban

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint a Fico és Trump elleni merényletek árnyékában az ilyen fenyegetésket komolyan kell venni.

2024. 07. 14. 19:56
Brüsszel, 2024. július 1.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök érkezik, mielõtt tárgyal Alexander De Croo belga miniszterelnökkel Brüsszelben 2024. július 1-jén. A találkozó keretében a magyar miniszterelnök hivatalosan is átvette az Európai Tanács soros elnökségét a következõ hat hónapra.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Donald Trump elleni merényletet követően egy közösségi oldalon lévő magyarországi liberális csoportban indítottak szavazást arról, hogy mikor fogják lelőni a magyar miniszterelnököt. A szavazásra és annak indítójára Kocsis Máté hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán.

Haladéktalanul és minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen!

– jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője. Hozzátette: „ismerjük a liberális média gyáva és sunyi módszereit, most menetrendszerűen azt fogják mondani, hogy ugyan már, feleslegesen ugrottunk rá egy viccoldal bejegyzésére, mert ez csak humor, ez csak szellemeskedés, nem kell komolyan venni.”

Ezek az idők azonban elmúltak. De bizony hogy komolyan kell venni, mert ebben semmi humoros, semmi szellemes nincs, különösen a Fico és a Trump elleni merényletek árnyékában – jelezte Kocsis Máté. 

merénylet,szavazás, Orbán Viktor
Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Ez rideg vérvágy olyan elvakult liberális gyűlölködők részéről, akik azt hiszik, elég az indulataikat viccnek álcázni.

– írta a frakcióvezető.

Orbán Viktor csak másodsorban politikus, elsősorban ötgyerekes apa és hat kisgyermek nagyapja.

– emelte ki. Hozzátette: „szóval pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból, a sunyiságukból, elég volt az agresszív gyűlölködésükből!”

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.