Pattanásig feszült a helyzet: szó szerint Puzsér arcán csattant a pofon

Az eset tettlegességig fajult.

2024. 07. 20. 16:53
Fotó: Felvegi Andrea
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megütötte Puzsér Róbertet a Pesti Srácok újságírója, Ábrahám Róbert, erről pedig maga Ábrahám írt elsőként a közösségi oldalán.

Igen, igaz, amit már a kommentekben sok helyen írogatnak. Sokáig, évekig toleráltam a drogos puzser hazudozásait, vicceskedő f********t, cigányozásait, és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült

– írta péntek este a Pesti Srácok újságírója. 

A felek mindketten a közösségi oldalukon idézték fel a történteket, ám Puzsér Róbert addig ment, hogy délelőtti megfogalmazásában lényegében egy homoszexuális szatíra keretein belül adta közre a tettlegességig fajuló konfliktus menetét. Az esetet továbbra is széles körű figyelem övezi, az ügyből pedig jegyzőkönyv is készülhetett, révén mindkét felet kihallgatta a rendőrség.

 

Hosszadalmas, erős hangnemű üzengetés fajult el véglegesen

Ábrahám Róbert szavai szerint Puzsér Róbert sem tagadta korábban, hogy ő volt az, aki évekkel ezelőtt teljesen indokolatlanul kezdte el a mocskolódást.
„Pár hónapja ennél is messzebbre ment és konkrétan minden alap nélküli hazugságokat kezdett rólam terjeszteni. Ekkor felhívtam, és elmagyaráztam neki, hogy itt elég lesz. Akkor fülét-farkát behúzva tett fogadalmat, hogy ő a békés utat keresi. Felajánlottam, hogy találjuk meg közösen ezt a békés utat, és üljünk le, tegye fel az összes kérdését, nincs tabu, válaszolok mindenre, vitassuk meg és zárjuk le ezt az egészet. Ebben állapodtunk meg. Pár nap múlva, amikor már nem egyedül volt a telefon másik végén, pökhendi, nagyképű stílusban adta elő magát, és a korábban egyeztetett vitából semmi nem lett.  És akkor megérkezünk a tegnapi esethez” – magyarázta bejegyzésében az újságíró.


– Azt gondolta, jó poén lesz, ha egy viccesnek vélt szatírában kezdi el gúnyolni a nevemet, kezd cigányozni, zsidózni és buzizni. Őszintén szólva a cigányozáshoz és a zsidózáshoz már hozzászoktam, hiszen követek liberális oldalakat is. Viszont gyerekeim vannak, feleségem és anyám, akik ugyanúgy olvassák az ilyen drogos agymenéseit, mint a szektája. Szóval ez már túlment, igen! – idézte fel bejegyzésében a történteket Ábrahám Róbert.

– Délután felhívtam, hogy üljünk le, és beszéljünk. Arra kért, menjek a IX. kerületi Tűzoltó utcába. Én egyedül mentem, ő azonban egy kissráccal lépett ki a kapuból, de a srác nem jött oda hozzánk, csak a kapu mellől a telefonjával kamerázta az egészet. Abban a tudatban érkeztem meg, hogy majd beülünk valahova, hiszen pár perccel korábban még higgadtan beszélgettünk a telefonban – írta Ábrahám, majd rátért a lényere:

Erre Puzsér felszívva magát, kihúzott háttal elindult felém, mint aki brenkó. Majd beleállt közvetlen az arcomba. Nem nagyon hatott meg a dolog, teljesen emberi módon próbáltam neki elmagyarázni, hogy bár nem beszéltem erről sehol, de egy hete vesztettük el a kisbabánkat, és ebben az állapotban kell a a családomnak és a gyerekeimnek az ő mocskolódását olvasnia. A legkisebb emberi reakciót sem mutatta.

– olvasható a bejegyzésben.

– Közben oldalra fordulva láttam, hogy a kis barátja továbbra is veszi, és arra kértem, hogy ne játssza magát tovább a kamerának, hanem vagy üljünk be az autóba, vagy keressünk egy helyet, de ne csináljon jelenetet. Ekkor még inkább a kamerának játszva el akart viharzani – hiszen a felvétel már megvolt, hogy ő feszengve odaállt –, én pedig a keze után nyúltam, hogy azért hadd mondjam már végig, amit elkezdtem. 

És ekkor meglökte a kezemet, amire reflexszerűen felpofoztam, ő pedig sikítani kezdett. Majd elszaladt a rendőrségre. 

– írta Ábrahám Róbert.

 

Puzsér szerint az agresszió a gyengék eszköze

Puzsér Róbertnek nem ez volt az egyetlen konfliktusa, amikor annyira túlfeszítette a húrt, hogy kis híján tettlegesség, pofon lett a vége. Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, Puzsér nemrég még a rapper Dopemannel folytatott nagy közérdeklődést kiváltó üzengetést, amelynek során Dopeman édesanyját is szidta a publicista.

Az Ábrahám Róberttel történt incidest Puzsér egy homoszexuális történet keretein belül, szatirikusan idézte vissza. Kiemelte, szerinte az agresszió a gyengék eszköze, ám azt elismerte, hogy a hír igaz, saját szavai szerint Ábrahám Róbert tegnap „délután szerelemféltésből pofán csapott” – fogta rövidre Puzsér, ezután pedig a szatíra következett. Íme a történtek Puzsér olvasatában:

 

Borítókép: Puzsér Róbert (Forrás: Faceboo/Puzsér Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.