Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Sorompó előtt történt karambol, lezárták a 89-es utat + képek, videó

Brutális baleset történt egy figyelmetlenség miatt.

Forrás: Vas vármegyei hírportál2024. 07. 04. 15:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Belerohant egy pirosnál álló autóba egy másik jármű, teljes útlezárás van Torony közelében a 89-es úton – adta hírül a Vas vármegyei hírportál. Mint írták, egy Toyota személyautó érkezett a 89-es úton Szombathely felől a lámpához, ami tilos jelzést mutatott, ezért a sofőr megállt. Mögötte egy Ford érkezett, ami fékezés nélkül nekiütközött a Toyota hátuljának. 

A felborult, balesetet okozó Ford (Forrás: Vaol.hu)

A Ford előrelökte a Toyotát, majd felborult az úton. A balesetben a vétlen Toyota és a vétkes Ford vezetője is megsérült. Sokan a segítségükre siettek, illetve a Közút munkatársai azonnal megállították és elterelték a forgalmat, mivel a roncsok elfoglalták az utat.

A balesetet okozó Ford (Forrás: Vaol.hu)

A műszaki mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek, a két sérültet a mentők a szombathelyi kórházba szállították. A mentés és a rendőrségi helyszínelés idejére le kellett zárni a 89-es főút érintett szakaszát.

Borítókép: A baleset helyszíne (Forrás: Vaol.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.