Sötét titkok kerültek elő a férfiról, aki erőből felrúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban

Egyre több szemtanú és áldozat szólal meg.

Forrás: Ripost2024. 07. 17. 17:12
részlet a videóból Fotó: otó: Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft. videója
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszólalt a Ripostnak egy, a neve elhallgatását kérő fiatal, aki régebben annak az edzőnek a tanítványa volt, aki a napokban rúgott fel a szolnoki kalandparkban egy kisfiút. A jelenetről sokkoló felvétel készült. 

A portálnak egy most 15 éves fiatal azt mondta, tisztán emlékszik rá, hogy látszott az edzőjén, hogy agresszív. Felidézte, hogy a nagykátai víztorony melletti pályán volt karateedzése, éppen bemelegítettek, a fiú azonban dekoncentrált volt. Aztán egyik pillanatról a másikra az edzője nagy erővel megpofozta. Utána annyit mondott, ahogy emlékszik: 

Mért nem tudsz figyelni? Összevissza bambulsz! Itt van az új gyerek, de ő is ide tud figyelni

– idézte az edzője szavait. A fiatal hozzáfűzte, nem csináltak belőle nagy ügyet, mert nem volt kamerafelvétel, ami bizonyítaná. Gondolkodtak a feljelentésen, de a férfi népszerűsége miatt úgy gondolták, hogy bizonyíték nélkül nem hinnének neki. A fiatalt a szülei aztán kivették a Yakuzák SE-ből, többet nem ment ehhez az edzőhöz. 

A portál egyébként kiszúrta egy édesapa kommentjét is, amelyben azt írja, néhány éve egy parkolóban került összetűzésbe az egyesület elnökével, és akkor is egy kisfiúval volt agresszív, aki már sírt a parkolóban. Azzal folytatta:

Akkor mint szülő rád szóltam és neked állt feljebb. Azt mondtad, hogy te sensei vagy és ez edzés... a fiú meg zokogott... a vitánk a bevásárlókocsi lökdösésig fajult, mai napig bánom, hogy nem mentem tovább.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.