Változik az egyik HÉV menetrendje holnap és a hétvégén

Mutatjuk, melyik szakaszokon fog közlekedni a pótlóbusz.

Forrás: MTI2024. 07. 25. 12:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken csak a Szentlélek tér és Szentendre között, szombaton és vasárnap pedig csak Békásmegyer és Szentendre között közlekedik a szentendrei (H5-ös) HÉV – közölte a MÁV–HÉV Zrt. a honlapján. A kimaradó szakaszokon a H5-ös pótlóbusszal lehet utazni – ismertették. A társaság közleményében arra hívta fel az utasok figyelmét, hogy 

a pótlás miatti kényszerű átszállás nem minősül útmegszakításnak, így a pótlóbusz és a HÉV közötti, bármely irányú átszálláskor, egyszeri utazásra szolgáló jegy használata esetén nem kell új jegyet váltani, a már meglévő jeggyel lehet tovább utazni. 

A papír alapú, kezelt vonal- és gyűjtőjegyet átszállás után a jegy még nem érvényesített végén is kezelni kell – tették hozzá. A menetrendek elérhetők a BudapestGO utazástervezőben és a bkk.hu/menetrendek weboldalon. A MÁV-HÉV az okozott kellemetlenségek miatt az utasok megértését kéri.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.