Elesett az M7-es, torlódik a forgalom az M1-esen és az 1-esen is

Forgalmi és közlekedési információk hétfőn délután.

2024. 08. 19. 12:53
Fotó: MTI/Varga György
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar–osztrák határszakaszon, Hegyeshalom határátlépőnél az M1-es autópályán és az 1-es főúton is jelentős, közel három kilométeres torlódásra kell számítani a kilépő oldalon – közölte az Útinform.

Az M7-es autópályán Letenye felé, Érd és Martonvásár között lassulásra kell számítani az erős forgalom miatt.

A hosszú hétvégére tekintettel több terelést is elbontottak vagy átépítettek az országos gyorsforgalmi utakon a közlekedés zavartalansága érdekében, amelyeket majd az ünnepi időszak után vissza fognak építeni.

A kamionstop módosult, a hőség miatt rövidült az augusztus 20-i hosszú hétvégére. Ma napközben teljes egészében szabad a közlekedés, kedden reggel hat órától este tíz óráig lesz érvényben a tilalom.

A hosszú hétvégén minden harmadik utazó a Balatonon pihen. A legtöbb vendéget Siófok, Hajdúszoboszló, Hévíz, Eger és Szeged vonzza. A foglalások majdnem fele szól három éjszakára – írja a Világgazdaság.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Varga György)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.