Emberölés áldozata lett az idős férfi, akit a hajnalban kigyulladt házból hoztak ki

Szombaton, a hajnali órákban kigyulladt egy családi ház szobája Pécsett, a Zsolnay Vilmos utcában. Az eset során egy idős férfi életét vesztette. A rendőrség közleményéből kiderült, halálát idegenkezűség okozta.

2024. 08. 24. 14:32
Rendőr, kordon, rendőrség
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban beszámoltunk róla, kigyulladt a kanapé, átterjedt a tűz az egész nappalira és egy idős férfi az életét vesztette a lángok között. 

A BAMA felhívta a figyelmet a rendőrségi közleményre, mely szerint az idős férfi halálát még a tűz beállta előtt idegenkezűség okozta. A közlemény szövege:

„Bejelentés érkezett 2024. augusztus 24-én hajnalban a rendőrség ügyeletére arról, hogy Pécsett, a Zsolnay Vilmos utcában ég egy lakóház. A tűzoltók az égő házból egy elhunytat hoztak ki, a szemle során a rendőrök megállapították, hogy az ott élő személy halálát idegenkezűség okozta. Az elkövető felkutatása folyamatban van, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.” – olvasható a Police.hu-n. 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.