Gyász: Elhunyt Kiss "Toto" Zoltán, friss olimpiai aranyérmesünk nagyapja

Hétfőn még az olimpiáról hazatérő unokáit fogadta a reptéren.

2024. 08. 13. 23:14
gyertya
Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss „Toto” Zoltán az FTC egykori ökölvívója, aki edzőként, menedzserként, és klubtulajdonosként is szolgálta a honi boxsportot – írja a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Hivatásos Tagozata a közösségi oldalán.

Kiss Zoltán azonban nem csak a hazai boksz egy kiemelkedő alakja volt, 

hanem a friss olimpiai bajnok teakwondós Márton Vivianának és ikertestvérének, a szintén teakwondós Luanának a nagyapja.

„Totóval vasárnap beszéltem utoljára, nem véletlenül. Ő ugyanis a nagypapája a friss olimpiai bajnokunknak, Márton Vivianának.” – írja Dunai Ede, író a közösségi oldalán.

Gratuláltam ehhez a nagyszerű sikerhez, ő pedig annyit mondott, hogy most nincs nála boldogabb ember a világon. Hétfőn pedig sietett Vivi és ikertestvére, Luana elé a repülőtérre.

– emelte ki Dunai Ede. Hozzátette: „akkor megígérte, hogy még a héten bemutat az újdonsült aranyérmesnek. Ehhez képest ma pedig... ”

Borítókép:  Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.