Hal Melinda: Magyar Péter kommunikációjának a hiteltelenségével van probléma + videó

Legutóbb a Sziget Fesztivál VIP asztalainál kapták lencsevégre a Tisza Párt elnökét, annak ellenére, hogy a politikus június végén diszkóbotránya után azt mondta, nem tervez Magyarországon szórakozni.

2024. 08. 15. 8:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A többi között az EFOTT-on, a Lockban és a Szigeten is bulizott az elmúlt hetekben Magyar Péter. A Tisza Párt elnökét legutóbb a Sziget Fesztiválon fotózták le, ahol a rendezvény VIP-részlegén iszogatott barátai és egy hűtött pezsgő társaságában.

Magyar egyik legemlékezetesebb estéje az volt, amikor június végén az Ötkert nevű belvárosi szórakozóhelyen mulatozott, ahonnan végül biztonsági őröknek kellett kivezetniük botrányos viselkedése miatt. A Tisza Párt elnöke ugyanis erősen ittas állapotban nőket zaklatott, dulakodott és elvette egy őt kamerázó férfi mobilját, a készüléket pedig később a Dunába dobta.

A politikus ezt követően Facebook-oldalán arról értekezett, hogy Magyarországon mostanában nem fog szórakozni menni. 

Ennek ellenére azonban sorra látogatja a hazai fesztiválokat, és saját bevallása szerint budapesti szórakozóhelyeken is megfordul. 

A bulinak a módjával, a kommunikációnak pedig a hiteltelenségével van a probléma

– fogalmazott az esetekkel kapcsolatban a Magyar Nemzetnek Hal Melinda. A klinikai szakpszichológus emlékeztetett, hogy Magyar Péter a kampányban még azt ígérte, hogy napi 24 órában az emberekért fog dolgozni, most azonban azt látjuk, hogy fesztiválról fesztiválra jár. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.