Hónapokig halottnak hitte a fiát a tiszalúci édesanya, maga sem hitte el, hol látta viszont Gábor fotóját

A családja hiába kereste, semmire sem reagált, ezért a legrosszabbtól féltek.

Forrás: BorsOnline2024. 08. 22. 17:29
rendőrautó
illusztráció Forrás: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három hónapig halottnak hitte gyermekét egy tiszalúci édesanya, miután hiába próbálta vele felvenni a kapcsolatot – írja a BorsOnline

Gábor állványozómunkásnak szegődött Németországba, azonban a 27 éves férfi szívinfarktust és pánikrohamot kapott, így kórházba került. A lábadozás után  visszatért a munkahelyére, de aztán eltűnt. A Magyarországon élő családja hiába kereste, semmire sem reagált, ezért a legrosszabbtól féltek.

A pokol legmélyebb bugyrait jártam meg. Az egész rokonság Gábor után nyomozott az interneten, Kölnben, illetve itthon is, de nem akadtunk a nyomára. Természetes, hogy már mindannyian azt gondoltuk, hogy Gáborral valami szörnyűség történt. Korábban sztrókja is volt, így arra gyanakodtunk, hogy valahol összeesett

– részletezte Erzsébet, aki azonban augusztus 21-én új információt kapott.

Eszerint a német rendőrség honlapján megjelent egy hír, amely szerint a kölni pályaudvaron, augusztus 13-án elkaptak egy 27 éves magyar férfit, aki egy boltból parfümöt lopott. A férfinál nem voltak személyi okmányok, ő pedig nem tudta a lakcímét. A családja tehát telefonált a német rendőrségre, ahol azt mondták nekik, hogy a személyazonosság megállapítása érdekében a férfi ujjlenyomatát elküldték a magyar hatóságnak, ugyanis a férfi a betegsége miatt nem emlékezett sem a teljes nevére, sem a lakcímére.

Az édesanyja úgy tudja, Gábort nem tartóztatták le, hanem kórházba szállították. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.