Lázár János fontos dologra hívta fel a figyelmet Magyar Péterrel kapcsolatban

A miniszter a baloldali botránypolitikus színrelépését a kegyelmi ügy következményének tartja.

Forrás: Lázár János youtube-csatornája2024. 08. 24. 21:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz az uniós választáson elért 44,8 százalékos eredménynél 3-4 százalékkal többet kaphatott volna, ha nem jön közbe Novák Katalin kegyelmi ügye – mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter. A tárcavezető úgy folytatta: ha a politikájuk arra épül, hogy a család és a gyerek a legfontosabb, akkor nem lehet közöttük olyan ember, aki egy pedofíliához köthető ügyben kegyelmet ad. Hozzátette, ezzel kivégzik azt a politikát, azt a munkát, amit a demográfiai helyzet megfordításáért és a családok megmentéséért végeztek el az elmúlt tíz évben. –  Ebből fakadt ez az egész jelenség, ebből a megdöbbenésből jött a Magyar Péter-féle élmény, politikai show-műsor – vélekedett.

 A miniszter úgy fogalmazott:

 a választóknak egyértelmű volt, hogy Magyar Péter azért lépett színre, mert volt egy Novák-ügy, volt egy kegyelmi ügy, amit mind a mai napig nem dolgoztak fel kellő alapossággal, 

és emiatt a közösségeikben elbizonytalanodás ütötte fel a fejét. A becsületükön esett egy folt, ami nincs elrendezve. Ezt nem szabad hagyni, mert ez egy olyan seb, ami gennyed az ember lábán, és egyszer csak majd az egész lábat le kell vágni, mert nem tudják megállítani a sebnek a terjedését, és nem tudják meggyógyítani – jelentette ki Lázár János.

Borítókép: Lázár János építési és közlekedési miniszter a 2024-es tihanyi Tranzit fesztiválon (Forrás: Lázár János Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.