Magyar Péter úgy jelentgeti fel a kormányt, hogy közben a mentelmi joga mögé bújik + videó

Keményen odaszóltak a Tisza Párt elnökének.

2024. 08. 27. 13:43
MAGYAR Péter
Fotó: Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Peti, telefont lopsz, a Dunába hajítod, és elszaladsz?! Jön a rendőrség, de te európai parlamenti képviselő vagy, neked mindent szabad?! És még te akarod feljelenteni a kormányt? – mutatott rá kérdésével közösségi oldalára feltöltött videójában a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás hozzátette: 

a magyar embereknek tudniuk kell, egy olyan ember jelentgeti fel a kormányt, aki bűncselekményeket követ el, és a felelősségre vonás elől a mentelmi joga mögé bújik.

Ahogy a Magyar Nemzet arról beszámolt, Magyar Péter európai parlamenti képviselői mentelmi joga akadályozza a hatósági eljárást a Tisza Párt elnökének azon ügyében, amikor egy szórakozóhelyről távozva a Dunába dobta egy férfi telefonját – tudatta az ügyészség. Az ügyre most egy újabb videóban reagált Menczer Tamás is, aki cseppet sem fogta vissza magát.

Emlékezetes, Magyar Péter júniusban egy népszerű fővárosi szórakozóhelyen járt, ahol többekkel összetűzésbe keveredett, köztük egy férfival is, aki a mobiltelefonjával rögzítette, ahogy a politikus kihívóan viselkedett lányokkal. Magyar előbb megütötte a férfit, majd elvette a telefontját. A Tisza Párt elnökét végül a biztonsági őrök dobták ki a szórakozóhelyről, a politikus pedig a Dunába dobta a korábban erőszakosan elvett készüléket.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Purger Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.