Megöltek egy férfit Öcsödön

A helyiek különös kegyetlenségről és drogokról beszélnek.

2024. 08. 27. 12:54
Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öcsödi otthonában öltek meg egy férfit, a feltételezett elkövető egy fiatalkorú fiú, akinek elszámoltatását megkezdte a rendőrség. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint kedd hajnalban 

egy férfi jelent meg fiatalkorú fiával a kunszentmártoni rendőrkapitányságon, és ott elmondták, hogy előző nap délután a fiú bement egy idős öcsödi lakos otthonába, bántalmazta őt, majd elhagyta az ingatlant. 

A bejelentés után a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és a házban holtan találták az idős embert. Jelenleg a fiatal elszámoltatása, valamint a helyszíni nyomozás folyik.

A vármegyei hírportál úgy tudja, különös kegyetlenséggel végeztek az idős, helyi férfival. Mint írták, kedd délután egy öcsödi csoportban jelent meg először a hír, hogy meggyilkoltak egy embert a tiszazugi településen. A hozzászólásokból kiderült, hogy a rendőrök a helyszínre érkeztek, a Liszt Ferenc utcát lezárták, az emberölés körülményeit viszont csak találgatások övezték. A közösségi oldal bejegyzéseit írók tudni vélték, ki az áldozat, de az elkövetőről is akadtak sejtések. 

A szóbeszéd különös kegyetlenséget enged feltételezni. Legtöbben az utóbbi időben még inkább elterjedt drogokat okolják, ami a tragédiáig vezetett. 

A helyiek tehetetlennek érzik magukat.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.