Megszólalt a Till család egyik közeli ismerőse

Mélyen együttérez a szülőkkel.

Forrás: BorsOnline2024. 08. 02. 13:04
Till Tamás Forrás: baon.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy éreztem, hogy fent kell hagynom a plakátot, hiszen ez a gyerek még nem lett meg és az édesapja hozzám jár hajnyírásra. Ez a kép csak akkor fog lekerülni, ha magától leesik vagy ha teljes lesz a bizonyosság, hogy őt találták meg – fogalmazott a BorsOnline-nak a Till család fodrásza, aki jól ismerte a 2000. május 28-án eltűnt fiút is. 

Nagyon aranyos kisfiú volt. Neki mindig géppel felnyírt, szolid frizurát varázsoltam. Az édesapja is rendkívüli ember, nagyon jó apa. Tamás eltűnése után hetekig megállás nélkül járta a várost. Az összes dögkutat és a többi lehetséges rejtekhelyet is megnézte, mi több, szerintem még ma is mindenhol a fiát keresi

– részletezte a fodrász.

Hozzáfűzte továbbá, mélyen együttérez a fiú szüleivel. Úgy tudja, hogy anyagilag és egészségileg is teljesen tönkrementek. Ő úgy látja, az lenne a legjobb nekik, ha az ügy végére pontot tehetnének és eltemethetnék a fiukat. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.