Menczer Tamás az óbudai polgármesterről: használt autót nem vennék tőle

Vadai Ágnes DK-s képviselővel futott össze a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. 08. 26. 15:01
MENCZER Tamás
Fotó: Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz székháza előtt tartott ma sajtótájékoztatót Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője, melyen arról próbálta győzködni a médiát, hogy a korrupciós bűncselekmények gyanúja miatt rabosított Kiss László, óbudai DK-s polgármester mennyire remek ember. A tájékoztató közelében váratlanul megjelent Menczer Tamás is, akit Vadai Ágnes leszólított. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója most a Facebook-oldalán tette közzé a szóváltást, amibe keveredett. 

Találkozásom Vadai Ágnessel a Fidesz székháza előtt! Engem és másokat is arról próbált meggyőzni, hogy a letartóztatásban lévő óbudai polgármester, Kiss László remek ember…

– írta posztjában Menczer Tamás. 

A videó egy pontján Vadai azt kéri Menczertől, hogy dolgozzanak kevesebbet, mire Menczer úgy válaszol, hogy rendben van, Kiss László ügyével kapcsolatban pedig majd figyelik a fejleményeket. – Használt autót nem vennék tőle, az biztos – jegyezte meg az óbudai polgármesterrel kapcsolatban Menczer. Vadai egyébként erre azzal vágott vissza, hogy ő még egy döglött lovat sem venne Menczeréktől. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.