Régi Nokia a Leopard 2A7 harckocsi ellen, Sallai varázslata Németországban – ezek voltak a hét videói

A Magyar Nemzet összeállítása a hét legérdekesebb videós híranyagaiból. Amennyiben egy videó nem indul, az oldal frissítése megoldhatja a problémát.

2024. 08. 31. 5:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiderült, túlélheti-e a régi Nokia mobiltelefon a Leopard tankot — A Magyar Honvédség harckocsijai nagyjából 24 óra erejéig a világ egyik legbiztonságosabb helyének számítanak.

Csuklós BYD buszt tesztelnek Szegeden — Ingyen vehetik igénybe az utasok.

Kisebb rezsi, olcsóbb ingatlan – ezért költöznek Magyarországra a szlovákok – Több hír is megjelent azzal kapcsolatban szlovák rendszámú autók és szlovák ajkú családok lepték el Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyét, házakat vásárolnak, utcákat újítanak fel és gyermekeik magyar intézményekbe járnak, a Magyar Nemzet most a térségben járt, és arra voltunk kíváncsiak, hogyan is néz ki egy olyan település, amelynek felét szlovákok lakják.

Szinte lehetetlen védekezni egy késes támadás ellen, de gyakorlással fel lehet készülni — A solingeni terrortámadás után egyre több szakértő beszél arról, hogy az ellenőrizetlen migráció következtében Európában egyre több késes merényletre lehet számítani. A Magyar Nemzet által megkérdezett családbiztonsági szakértő szerint el kell felejtenünk azt, amit a hollywoodi filmekben látunk.

 

Külföld

Erőszakos migránsok miatt ürítettek ki egy strandot Spanyolországban — Illegális marokkói bevándorlók úszva közelítették meg vasárnap a ceutai strandot, majd kövekkel dobálták meg az őket feltartóztatni próbáló rendőröket és csendőröket.

Újabb izraeli túsz szabadult a Hamász fogságából — Az izraeli hadsereg (IDF) kiszabadított kedden egy újabb túszt a Gázai övezetből a Hamász palesztin iszlamista terrorszervezet fogságából – jelentették be hivatalosan. Ő immár a nyolcadik élve kihozott izraeli.

Így gázolt át az illegális migránsok hajóján a spanyol csendőrség — A spanyol hatóságok négy illegális bevándorló belépését akarták megakadályozni Melillánál.

Tűzoltók haltak meg a lengyelországi tűzvészben — Két tűzoltó életét vesztette, többen megsérültek egy tűzvészben a lengyelországi Poznanban.

Sport

Hámori Luca az Imane Helif elleni meccs kapcsán: „Arra nem készítettek fel...”

Sallai Roland varázslatán ámul a Bundesliga – Miközben arról szólnak a hírek, hogy Sallai Roland távozhat a Freiburg csapatából és elhagyhatja a német labdarúgó-bajnokságot, a Bundesliga hivatalos közösségi oldala a magyar támadóról tett közzé egy kihívásvideót. Sallai hibátlanul teljesítette a trükkös feladatot, majd arra kérte a készítőket, hogy ezt posztolják ki. Meg is tették, mutatjuk!

„Olimpiai levezetés egy sportrajongótól” — íme Orbán Viktor értékelése A magyar miniszterelnök beszélgetése a Nemzeti Sporttal már videón is megtekinthető.

Borítókép: A Magyar Honvédség Leopard 2A7 harckocsija (Forrás: Mandiner/Ficsor Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.