Tényleg egy ufó lebegett Győr fölött? + képek

Az állítólagos idegen űrhajót Németországban is látták.

Forrás: Ripost2024. 08. 21. 15:59
UFO
Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási vitát generált egy fénykép, amit Győrben készítettek, és amelyen egy kör alakú lebegő tárgy látható, aminek lyukas a közepe. Azon emberek szerint, akik hisznek az ufókban, egyértelműen egy idegen űrhajóról van szó, a szkeptikusok szerint azonban csak egy elszabadult héliumos lufi áll a levegőben cikázó jelenség mögött – írja a Ripost.

A Győr felett lebegő objektum Fotó: Ripost/olvasói fotó

Hát egyértelmű, hogy lufi, nézd már meg!

– írja az egyik kommentelő. 

Azonban mások azon a véleményen voltak, hogy nem lehet egy nullát megformázó héliumos lufi, hiszen nem olyan a formája, mivel a kérdéses tárgy teljesen kerek, míg a nulla szám enyhén hosszított. 

Akkor egy kereket formáló lufi szabadult el!

– írta a következő megállapítást egy másik felhasználó.

Azonban úgy tűnik, ez sem fedi teljesen a valóságot. Az egyik hozzászóló, aki nyomon követte a történéseket, felnagyította a felvételt, ami sokak elképzelését megingatta, mivel első ránézésre nem tűnik lufinak.

A Győrben észlelt objektum nagyítva Fotó: Ripost/olvasói fotó

Az igazi érdekesség azonban ezután jött. Ugyanis egy Németországban élő nő is hozzászólt a vitához, aki szerint 

ugyanilyen tárgyat fotózott nemrég ott, ahol él, és biztos benne, hogy nem lufiról van szó.

Az idegenek földi aktivitásainak hívei szerint ha valóban egy lufiról van szó, akkor nagy véletlen lehet, hogy ekkora távolságra egymástól két nagyon hasonló lufi szabadult el. Ezért ők inkább úgy gondolják, hogy űrlények, illetve azok szállítóeszköze látható a fényképen. 

„Az űrhajóknak mióta lyukas a közepe? Ja, tudom, ilyen ufó is létezik…” – írta végül egy szkeptikus, de nem sikerült döntésre jutniuk a tárgyat illetően. 

A Németországban fotózott objektum Fotó: Ripost/olvasói fotó

Barítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.