Magyar Péter új dimenzióba helyezte a politikát: társkeresésre használja + videó

Láthatóan csak a társkeresésre kellhet a politika a Tisza Párt elnökének.

Forrás: Ripost2024. 08. 05. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter látványos, „beizzított” tánccal igyekezett közelebb kerülni egy hölgyhöz a hétvégi partiján – közölte a Ripost. Mint írták, a Tisza Párt elnöke kihasználta a bulizás adta lehetőséget az ismerkedésre, bár ezúttal valamelyest igyekezett visszafogni magát, még ha ez nagy erőfeszítésekbe is telt neki. A politikát társkereső show-vá degradáló baloldali pártvezér most csak félig guggolt le az általa kiszemelt hölgy elé, és elmaradt a négykézláb mászkálás is.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a hétvégén 

Magyar és legközelebbi aktivistái a budapesti alvilág kedvenc szórakozóhelyén, az ukrán milliárdosok tulajdonában lévő LOCK nevű, elit környéken található szórakozóhelyen hirdettek regisztrációhoz kötött Tisza-partit.

A belépőjegyért tízezer forintot kellett fizetni. A hely évek óta hírhedt a pesti éjszakában. Különleges hírnevét még akkor szerezte, amikor a kétes hírű Vizoviczki László volt a tulajdonosa, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. Vizoviczkiéktól aztán a pesti éjszakában több helyen is jelen lévő ukrán milliárdosokhoz, az Uszikov családhoz került a Magyar Péter-parti helyszíne, a Tisza Párt elnöke velük vette fel a kapcsolatot.

Magyar Péter folyamatosan próbálkozik új kapcsolatok kialakításával, miután váratlanul szakított barátnőjével, Vogel Evelinnel. Egyelőre nem látni a többnyire egyéjszakás kalandok ismerkedési helyeként számontartott Tinderen, ahol korábban rendszeresen vadászott alkalmi partnerekre. Magyarnak szinte minden „politikai” megnyilvánulása a közösségi médiában a partnervadászat, a társkeresés, a nőzés és a szex témakörében zajlik. A baloldali politikus nem szalaszt el egyetlen esélyt sem, amikor lehetőség nyílik egy új alkalmi partner becserkészésére. Erre hajazhat az is, hogy nemrég a közösségi oldalát is átkeresztelte, innentől az Instagramon The Man („A Férfi”) néven fut.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Hír TV)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.