Vezetni tanította nejét egy férfi, tragédia lett a vége

Az asszony egy szembejövő autótól ijedt meg, és félrerántotta a kormányt.

Forrás: Tények2024. 08. 21. 16:58
Kiskunmajsa, 2024. május 27.
Összeroncsolódott személyautó az 5402-es számú úton, Kiskunmajsa külterületén 2024. május 26-án. A balesetben egy fiatal férfi meghalt, miután fának csapódott autójával.
MTI/Donka Ferenc
Fotó: MTI/Donka Ferenc
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt egy asszony Táp közelében vasárnap kora este. A nőt férje tanította éppen vezetni, amikor felborult az autójuk, a nő belehalt a sérüléseibe. Az asszonynak nem volt jogosítványa, megijedt egy szemből érkező kocsitól, ezért árokba hajtott. A férfit és a hét év körüli kisfiukat, aki szintén az autóban ült, kórházba vitték – közölte a Tények

A nő halálát az okozta, hogy a balesetben súlyos koponya-, gerinc- és mellkassérüléseket szenvedett.

A mentők a hosszan tartó újraélesztési kísérlettel sem tudták megmenteni az életét. A férfit és fiát könnyebb zúzódásokkal szállították kórházba.

Sajószentpéternél pedig három elszabadult lóval ütközött egy autó a 23-as úton. 

A balesetben egy férfi, az autó sofőrje meghalt, mivel az ütközéskor kirepült az autóból,

egy pedig megsérült és a járműbe szorult. A beszorult utast – miután a tűzoltók kivágták a roncsból – a mentők korházba szállították. Az állatok egy közeli tanyáról szökhettek meg, ahol ez már máskor is előfordult.

Borítókép:  Illusztráció (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.