Beismerés: Magyar Péter elmondta, hogy milyen ember az, aki lehallgatja a feleségét + videó

A Tisza Párt elnöke lelkiismeret-furdalás nélkül hallgatta le a feleségét.

Forrás: Mandiner2024. 09. 23. 9:56
Strasbourg, 2024. július 16. Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője érkezik a párt sajtótájékoztatójára Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án. MTI/Purger Tamás
Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismeretes, hogy Magyar Péter azzal kívánta megalapozni a politikai pályafutását, hogy titokban hangfelvételt készített feleségéről, Varga Judit volt igazságügyi miniszterről. A felvétel közzétételét sokáig csak ígérgette, majd miután bemutatta, utána hosszasan igyekezett fenntartani a témát a közéletben.

A Tisza Párt első embere lelkiismeret-furdalás és a legalapvetőbb emberi normák betartása nélkül tette mindezt

– jelezte a Mandiner.

Most pedig szinte egy vallomással egyenértékű videó látott napvilágot, amiben Magyar Péter elárulja, hogy milyen emberek csináltak olyanokat, amit ő maga is korábban büszkén megtett.

A III/III-as ügynökök voltak azok, akik besúgók voltak a belső elhárításnál, lehallgattak családokat, akár férj a feleséget

– mondta a Tisza Párt elnöke egy videójában.

 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.