Betuszkolták az autóba, mindenét elvették a volt feleségnek és ez még nem minden

Horrorfilmet lehetne készíteni ebből a történetből.

Forrás: Police2024. 09. 26. 12:43
rendőrautó
illusztráció Forrás: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két jászkiséri férfi egyikük volt feleségével beszélt meg találkozót szeptember 22-én délutánra, Mikepércsen. Előbb az asszony jelent meg, majd egy autóval a két férfi. A volt férj kiszállt, szó nélkül megragadta és berángatta a járműbe a nőt – adta hírül a rendőrségi portál.

Telefonját és 290 ezer forintját elvették, majd az exe jászkiséri otthonába vitték a nőt, ahol bezárva tartották. Ezalatt az asszonyt a volt férj többször bántalmazta, és megpróbált vele szexuális kapcsolatot létesíteni. A nőnek azonban szeptember 24-én hajnalban sikerült megszöknie.

A rendőrök előállították a két férfit a Jászapáti Rendőrőrsre és gyanúsítottként hallgatták ki őket személyi szabadság megsértése bűntett miatt.

A volt férjnek további bűncselekményeket is a terhére róttak. Így kifosztás, szexuális erőszak kísérlete, súlyos testi sértés bűntettek kísérlete miatt is felelnie kell. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.