Dugó van a fővárosi utakon, araszol a kocsisor az M3-ason és az M7-esen is

Forgalmi és közlekedési információk hétfőn reggel.

2024. 09. 09. 7:31
dugó, torlódás, baleset
Fotó: Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erősödik a forgalom a Budapest környéki utakon – tudatta az Útinform. Torlódásra, megnövekedett menetidőre kell számítani

  • az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Leányfalu térségében,
  • az 51-es főúton Dunaharaszti és Taksony térségében, valamint
  • a Csepel-sziget útjain.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Bag és Hatvan közötti kiépített terelésben az erős reggeli forgalom miatt több mint hat kilométer hosszan alakult ki szakaszos torlódás.

Hasonlóképp torlódnak a járművek a főváros irányába az M7-es autópálya Érd és Törökbálint közötti szakaszán. A 20-as és a 16-os kilométer között lassulásra, a menetidő megnövekedésére lehet számítani.

Az M7-es autópályán a Kőröshegyi völgyhídon karbantartási munka folyik. Emiatt mindkét irány forgalmát a 112-es kilométernél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös kilométernél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik.

Összeütközött egy személygépkocsi és egy teherautó Budapest XVIII. kerületében, a Gyömrői út és a Csévéző utca kereszteződésében – közölte a katasztrófavédelem.

A főváros hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést, és áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.