Megújult a járóbeteg-szakrendelés és a műtő a János kórház traumatológiáján

Egy intenzív részleggel is bővült az Észak-budai Szent János Centrumkórház traumatológiai osztálya.

2024. 09. 26. 19:51
Fotó: Facebook/Magyarország kormánya
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megújult a járóbeteg-szakrendelés, a műtő, és egy intenzív részleggel is bővült az Észak-budai Szent János Centrumkórház traumatológiai osztálya – adta hírül Magyarország kormánya hivatalos közösségi oldalán. 

A kórház honlapjáról kiderül, 2024. augusztus 31-től a felújított, modernizált 26-os épületben zajlik a traumatológiai ellátás. Ebben az épületben történik a friss sérült járóbetegek ellátása és a kontrollvizsgálatok, emellett itt végzik a traumatológiai műtéteket, valamint a traumatológiai fekvőbeteg-ellátást is. A mentők szintén ide hozzák a friss sérülteket.

„A 26-os épületben található a traumatológiai és kézsebészeti osztály, az idegsebészeti osztály, valamint a CT-, MRI- és DSA-labor. A fentiek értelmében 2024. augusztus 31-től a 10-es épületben nem történik traumatológiai ellátás. Az ortopédiai szakrendelés újra a hatos épületben elérhető” – tájékoztatnak a honlapon. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.