Gázolt a 3-as metró, pótlóbuszra kell szállni

Nehéz lesz most Kőbányára eljutni.

Forrás: MTI2024. 09. 26. 13:07
Budapest, 2023. március 20.
Metrószerelvény érkezik az M3-as metróvonal felújított Arany János utcai állomására az átadóünnepsége napján, 2023. március 20-án. Átadták a budapesti 3-as metró megújult Arany János utcai és Nyugati pályaudvari állomását; a felújítás költségeinek hozzávetőleg kétharmada uniós, egyharmada pedig hazai forrás.
MTI/Mónus Márton
illusztráció Fotó: MTI/Mónus Márton
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 3-as metró helyett a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusz közlekedik baleset miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ a BKK Info Facebook-oldalán csütörtök délben.

A katasztrófavédelem az MTI-vel azt közölte, hogy a Határ úti állomáson a 3-as metró egyik szerelvénye elgázolt egy embert, akit a tűzoltók emeltek ki a sínek közül.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.