Itt van az ősz, itt van újra – Így változik meg időjárásunk

Lehűlés és esőzés is várható.

2024. 09. 28. 7:30
Borítókép: Illusztráció Fotó: Kurucz Árpád
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napközben egyre többfelé kell esőre számítani, emellett reggel délnyugaton, a déli óráktól délkeleten is előfordulhatnak zivatarok. A HungaroMet előrejelzés  szerint, a legnagyobb mennyiség a Pécs-Sátoraljaújhely vonal széles sávjában hullhat. 

Legkisebb eséllyel északnyugaton lehet csapadék.

Ott, valamint a nap első felében a délkeleti, keleti tájakon napsütésben is részünk lehet, ezt leszámítva borult lesz az ég. Az északnyugatira forduló szél több helyen megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 16 és 21 Celsius-fok között várható, de a naposabb délkeleti, keleti részeken 25 Celsius-fok köré melegszik fel a levegő. Késő estére 13 és 18 Celsius-fok közé csökken a hőmérséklet.

Az időjárás változása ellenére számottevő fronthatás továbbra sem terheli szervezetünket. A Köpönyeg.hu szerint a frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.