Kényes felvételek megjelenésétől tarthat Magyar Péter

A Tisza Párt elnöke a kérdések elől némaságba burkolózik.

Forrás: Mandiner2024. 09. 30. 12:41
Magyar Péter, Tisza Párt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előremenekülhet Magyar Péter, aki zsarolással, titkos felvételek készítésével és árulással vádolta meg korábbi kedvesét, miután Vogel Evelin egy interjúban mesélt az Indexnek a kapcsolatukról és a politikus pályájának kezdeteiről – hívta fel a figyelmet a Mandiner.

Mint arról a Magyar Nemzet már beszámolt, a Tisza Párt elnöke azzal vádolta meg egykori kedvesét, hogy 11 órányi kép- és hangfelvétellel rendelkezik, amelyeket többmilliós havi juttatásért cserébe odaadott Kubatov Gábornak. A Vogel Evelinnel készült interjú megjelenése után a közösségi oldalán Magyar Péter még csak arról írt, hogy Vogel Evelin a vele és a Tisza Párt vezetőivel folytatott beszélgetéseiről és vitáiról hang- és képfelvételeket készített.

Aznap este az ATV-nek nyilatkozva azonban már súlyosabb dolgokról is szó esett. Amikor a riporter megkérdezte, mennyiben különbözik az attól, amivel a volt barátnőjét vádolja, amikor ő készített titokban hangfelvételt a feleségéről, Magyar Péter azt válaszolta:

Én nem belső beszélgetéseket és az ágyban zajló eseményeket vettem mondjuk föl.

A Mandiner rámutatott: a Tisza Párt elnökének ebből a látszólag véletlenül elejtett megjegyzéséből kiderül, hogy egy esetleges szexvideó megjelenésétől is tarthat a politikus. Emlékeztettek, hogy nem ez lenne az első eset, hogy Magyar Péter „előremenekül”, így igyekezve elvenni az élét valami kellemetlen felvételnek, ami kikerülhet róla. A minap az ATV-n elejtett mondatához hasonló megjegyzést tett Magyar Péter a Telexnek február végén adott adott interjújában is, amikor azt mondta:

Azt hiszem, ötvenmillió forint közpénzt égetett el eddig a Megafon nevű képződmény és az aktivistái arra, hogy az én személyemet hiteltelenítsék, hogy lejárassanak, hogy bolond vagyok, hogy nőverő vagyok, hogy focistafeleség vagyok, hogy drága órám van.

Magyarnak ez a kirohanása akkor még azért is volt érthetetlen, mert addig sem a Megafon, sem más sajtótermék még csak utalást sem tett arra, hogy bántalmazta volna a volt feleségét – mutatott rá a Mandiner. Hozzátették, ugyanez a módszer volt megfigyelhetőa HVG-n megjelentetni tervezett Dezső András-cikknél arról a jegyzőkönyvről, amit a Varga Juditot védő rendőr készített Magyar Péter feleségét fenyegető viselkedéséről, és a diszkóbotránynál is.

A hírportál megkereste Magyar Pétert, hogy megtudják, valóban tart-e attól, hogy korábbi barátnője kényes felvételeket hozhat nyilvánosságra, de a cikk megjelenéséig a Tisza Párt elnöke nem válaszolt.

 

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.