Menczer Tamás: Személyes feladatomnak is tekintem a fiatalok toborzását

Hamarosan meglátszódhat az eredménye.

2024. 09. 10. 18:50
Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Feladatot jelent a Fidesz számára, hogy a kormánypárt kevésbé népszerű a fiatalok körében, amennyiben valóban igaz – közölte Menczer Tamás a Facebook-oldalán megosztott videóban. A kormánypártok kommunikációs igazgatója arra a kérdésre válaszolt, miben látja annak az okát, hogy a Fidesz kevésbé népszerű a fiatalok körében, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem ismer reprezentatív felméréseket azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz valóban kevésbé népszerű a fiatalok körében.

A politikus szerint a fiatalokban alapvetően van egy elzárkózás a politikától, de ő maga is személyes feladatának tekinti, hogy ezen változtasson. 

Mint elmondta, negyvenévesen is meg tudja találni a hangot a fiatalabb generációval és még sokan mások is a politikai közösségéből. Felidézte, hogy a nyáron kirobbant óvszerbotrány és az iskolai okostelefon-kérdéskör kapcsán is nyitott volt a vitára. Sőt egy podcast indítását is fontolgatja, ahova fiatalokat hívna meg beszélgetésre.

Menczer Tamás megerősítette, hogy személyesen is dolgozik a fiatal hazafiak toborzásán, ahogyan azt Orbán Viktor a tusványosi beszédében is szükségesnek nevezte. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.