Szentkirályi Alexandra: Budapest ügye a mi politikai közösségünk számára nem munka, hanem szolgálat

„Azt ígérem, hogy szívvel-lélekkel fogok dolgozni szeretett fővárosomért a jövőben is.”

2024. 09. 27. 17:08
Szentkirályi Alexandra
Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest ügye a mi politikai közösségünk számára nem munka, nem politikai ugródeszka, hanem egy olyan szolgálat, amit felelősséggel végzünk – jelentette ki Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán.

A Fidesz budapesti elnökeként és a közgyűlési frakció vezetőjeként azt ígérem, hogy szívvel-lélekkel fogok dolgozni szeretett fővárosomért a jövőben is

– hangsúlyozta. Hozzátette: ehhez kéri a budapestiek és így a kispestiek segítségét is. Valamint megköszönte a kispestiek eddigi és jövőbeli munkáját.

Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán korábban arról is beszélt, hogy nem adják fel a céljukat, hogy Budapest egy jobb, élhetőbb és biztonságosabb város legyen.

Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a városházi mutyigyár ne tudjon működni, hogy az esztelen próbálkozások helyett csak olyan döntések születhessenek, amelyek jobbá teszik a budapestiek, mindannyiunk életét

– emelte ki a Fidesz budapesti elnökeke. Majd megköszönte a ferencvárosi Fidesz meghívását és a kampányban elvégzett munkájukat is.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra az eseményen (Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.