Van olyan ígérete Karácsony Gergelynek, amit túlságosan is komolyan vett

Szakadó esőben is használják a Széll Kálmán tér párásítóját.

Forrás: Mandiner2024. 09. 13. 15:32
A Széll Kálmán térennegy a párakapu
Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra az egyik követőjének a tanulságos fotóját osztotta meg a közösségi oldalán. A fotóhoz ironikusan csak ennyit írt:

Szeptember 13. ősz, hideg, eső. A Széll Kálmán téren legalább működik a párásító.

Ezzel a megjegyzéssel Karácsony Gergely egyik közismert kampányígéretére célzott. A jelenlegi főpolgármester ugyanis árnyékos parkokat, ivókutakat és párásító kapukat ígért Budapest-szerte a hőség elleni védekezést segítve – mutatott rá a Mandiner

Ezek szerint ezt az ígéretét túl komolyan vette Karácsony Gergely, más ígéreteit azonban úgy tűnik, hogy inkább már a szőnyeg alá söpörné. 

A portál példaként felidézte az M3-as metró klimatizálására tett ígéretét, amit a jelenlegi főpolgármester már 2017-ben is emlegetett és 2019-ben kampánya alatt meg is ígért a budapestieknek, azonban szinte egy teljes ciklus sem volt elég Karácsony Gergelynek arra, hogy ezt az ígéretét betartsa.

Borítókép: A Széll Kálmán tér (Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.