A brüsszeli és a hazai baloldal olyan, mint a focista, akit csak a labda zavar

Nem akarják megtudni a nép akaratát, mert akkor nem érnék el a céljaikat.

2024. 10. 19. 11:15
Budapest, 2024. május 9. Menczer Tamás fideszes országgyűlési képviselő, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kemenes Cukrász Manufaktúra Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) 2024. május 9-én. A cég új üzemet hoz létre pátyi telephelyén. A csaknem 1,8 milliárd forint értékű projektet az állam 620 millió forinttal támogatja, így elősegítve tizenöt új munkahely létrejöttét. MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi konzultációk során láthattuk, hogy ezt a módszert kritizálják az itthoni balosok is, a brüsszeliek is, ugyanis nekik az a demokráciafölfogásuk, hogy az embereket nem kell megkérdezni – jelentette ki Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videóban. 

Hát nehogy már elmondják, hogy mit gondolnak. Az olyan furcsa.

– mondta ironikusan a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Hozzátette: „van az a futballista, akit a játékban csak a labda zavar. Van az a politikus, akit a demokráciában csak az ember zavar.”

Derék brüsszeli kollégáink, magyar baloldali csatolt részekkel ilyenek.

– mutatott rá.

Menczer Tamás szerint ők azért nem kérdeznék meg az emberek véleményét, mert a végén elmondanák, de ez nem céljuk, mert akkor nem tudják megmondani az elefántcsonttoronyból, hogy milyen jó a háború, milyen jó a bevándorlás, milyen jó a blokkosodás és milyen jó a 13. havi nyugdíj elvétele.

Na mi nem így gondoljuk

– jelentette ki a kommunikációs igazgató. Majd rámutatott: „mi úgy gondoljuk, hogy alakítsunk ki egyetértési pontokat, kössünk a következő időszakra nézve egy új egyezséget a magyar emberekkel, és akkor közösen a céljainkat el is fogjuk tudni érni.”

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.