Amíg a főváros a csőd szélén billeg, az olimpia csak egy álom marad

Hiába támogatta a kormány mindig is a nemzetközi eseményt, amíg Karácsony százmilliárdos megtakarítást herdál el, nincs miről beszélni.

2024. 10. 25. 14:52
Illusztráció Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy olimpia csodálatos dolog, büszkeséggel tölti el a nemzetet és átgondolt tervezéssel a rendező városnak olyan fejlesztéseket hozhat, amelyek hosszú távon szolgálják a városlakók érdekeit – fogalmazott közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra, aki arról is írt, hogy a kormány mindig is olimpia-párti volt.

Sajnos egy budapesti olimpia álom marad egészen addig, amíg a főváros a csőd szélén billeg

– jelezte a fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője, majd emlékeztetett, a főpolgármester elherdálta Budapest százmilliárdos megtakarítását. – Karácsony Gergelyék saját bevallása szerint is üres a kassza. Így hiába szeretnének sokan egy budapesti olimpiát, amíg a liberális szivárványkoalíció nem állítja talpra a főváros költségvetését, addig nem lehet olimpiáról komolyan beszélni – fűzte hozzá Szentkirályi Alexandra.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.