Azt hitte a férfi, hogy milyen jó lesz neki, de csak a kéjnő sietős távozása után jött rá, hogy mekkora bajra fizetett be

Kellemetlen.

Forrás: Magyarország Ügyészsége2024. 10. 01. 12:09
Female,Prostitute,In,Stockings,On,The,Street.
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pécsi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy nő ellen, aki alkalmi szexuális partnerét meglopta.

A vádirati tényállás szerint a nő prostituáltként dolgozott, és idén júliusban Pécs egy külterületi buszmegállójában kuncsaftra várakozva állt. Ahogy az már csak lenni szokott, a sértett az autójával a buszmegálló mellett haladt el, amikor felfigyelt a nőre, megállt, majd felvette gépkocsijába. Gyorsan meg is állapodtak abban, hogy a vádlott a sértettnek ötezer forintért szexuális szolgáltatást nyújt, ezért egy kevésbé forgalmas részre hajtottak.

A vádlott időközben felfigyelt arra, hogy a sértett gépkocsijának középkonzoljában tartott pénztárcában nagyobb összegű készpénz van, ezért elhatározta, hogy ellopja. A nő az aktus közben a pénztárcából 210 ezer forint készpénzt kivett, amelyet a melltartójában rejtett el. A vádlott sürgetésére a sértett visszaszállította a nőt a buszmegállóba, azonban miután megálltak, a vádlott hirtelen kipattant a gépkocsiból és elfutott. A sértett ekkor vette észre, hogy eltűnt a pénze. 

Az elkövető cselekménye a lopás vétségének a megállapítására alkalmas – fűzte hozzá közleményében az ügyészség. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.