Elmaradt Magyar Péter strasbourgi sajtótájékoztatója, miután testvére is botrányba keveredett + videó

A Tisza Párt elnöke kedden állt volna ki a nyilvánosság elé Strasbourgban, azonban a meghirdetett sajtótájékoztató váratlanul elmaradt. Magyar Péter öccséről délelőtt jelent megy cikk a Media1-en, miszerint ő maga is jól járhatott a korábbi diákhiteles megbízásokból.

2024. 10. 08. 14:17
Magyar Péter büszkén posztolt a közösségi oldalán egy fotót magáról, amint a bőröndjével indulásra készen áll Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tisza Párt elnökének öccse ismét a figyelem középpontjába került, miután kiderült, hogy a PLANB Magyarország Kft. munkatársa volt, amikor  a cég a Magyar Péter vezette Diákhitel Zrt. beszállítója volt. Erről a Media1 számolt be először.  Az oldalnak Magyar Péter és Magyar Márton is megerősítette, hogy a hír igaz, de semmi kivetnivalót nem látnak benne.

A Magyar Nemzet korábban már összegyűjtötte a Kehi-jelentés legfontosabb megállapításait, ezek között szerepelnek például felesleges, fiktív szerződések és kamu ajánlatkérések is.

Magyar Péter a Diákhitel Központ élén végzett munkája azután került a figyelem középpontjába, hogy az Átlátszó nyilvánosságra hozta a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) vizsgálatáról szóló jelentést. Már korábban is jelentek meg arról hírek, hogy Magyar Péter a Diákhitel Központ vezetőjeként ismerőseivel, baráti körével is kötött túlárazott szerződéseket. Ebbe a sorba illeszkedhet a mostani hír, hiszen az érintett időszakban Magyar Márton a PLANB Magyarország Kft.-től kapott fizetést. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.