Gördeszkával ment állásinterjúra az M3-ason Nyíregyházáról Budapestre egy fiatalember + videó

Vonatozott, deszkázott, stoppolt.

Forrás: Facebook2024. 10. 03. 17:06
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba
illusztráció Fotó: MTI Fotó: Krizsán Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fiatalember gördeszkával halad az M3-as autópálya leállósávjában – írta a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. Facebook-oldalán. Utóbb az is kiderült, hogy Nyíregyházáról ment állásinterjúra Budapestre, majd amikor végzett, visszaindult.

Beszámolnak arról is, hogy a hazautat vonattal kezdte meg, de úgy döntött, gördeszkával folytatja az útját, így tehát leszállt a vonatról és az M3-ason ment tovább, kár, hogy  feltévedt az autópályára, ráadásul rossz irányba. A fiatalember folyamatosan deszkázott és közben stoppolt, végül a rendőrök szóltak neki, hogy nem kellene. A videót alább tekintheti meg. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.