Itt vannak a legújabb fejlemények Magyar Péter letartóztatott munkatársa ügyében!

Összesen hét gyanúsítottja van annak a bűncselekménynek, amibe a napokban bukott bele a Tisza Párt szolnoki koordinátora – tudta meg a Magyar Nemzet. Cs. S.-t és társait azzal hozta összefüggésbe a hatóság, hogy csempészcigarettával kereskedtek.

2024. 10. 16. 8:33
Forrás: Metropol
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig hét gyanúsítottja van annak a bűnügynek, ami miatt négy embert, köztük a Tisza Párt egyik fontos szervezőjét is letartóztatta a bíróság – derült ki az eljárást felügyelő Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség lapunknak adott tájékoztatásából. Magyar Péter munkatársát és három bűntársát a múlt héten fogták el, majd tartóztatták le, mivel az eljárás adatai szerint csempészcigarettával kereskedtek. A nyomozás tényét már a hír kirobbanásának napján megerősítette az ügyészség. 

Mint írták: jövedéki adózás alól elvont dohány és cigaretta megszerzése, illetve azzal való kereskedés merült fel, és az érintetteket pénzmosással gyanúsították meg.

Cs. S. az elfogása előtt még részt vett az MTVA előtt tartott demonstráción is, illetve közös fotókon pózolt többek között Magyar Péterrel, Radnai Márkkal és Nagy Ervinnel.

Zűrös alakokból egyébként nincs hiány a lopási ügye miatt mentelmi joga mögé bújó Magyar Péter környezetében, például a Mandiner éppen kedden számolt be arról, hogy egyik testőrét korábban csoportos rablás miatt ítélték el.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.