Kiderült, miért ölhetett a dunaföldvári gyilkos, kitálalt a szomszédja

Gyakran látta a családnál a 24 éves fiút, akit a férfi késelhetett meg.

Forrás: Teol2024. 10. 04. 12:06
rendőrautó Hajdúszováton, miután egy ötéves gyermek a csatornába fulladt.
illusztráció Fotó: HAON/Tóth Imre
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy csütörtök hajnalban egy hatvanéves dunaföldvári férfi megkéselt egy 24 éves fiatalt. Utóbbi a támadás helyszínétől nagyjából kétszáz méterre összeesett és meghalt. A gyilkosság feltételezett elkövetőjét azóta többször is kihallgatták, a Teol információi szerint az idős férfi mindent beismert. 

Eszerint a hatvanéves férfi azért szúrhatta meg a fiatalt, mert az együtt volt a lányával, és bántalmazta a nőt. A szomszédjuk a portálnak beszámolt arról, hogy a gyilkossággal gyanúsítható férfi és a felesége, valamint két gyermeke nehéz körülmények között éltek. A családot az apa tartotta el, aki sofőrként dolgozott, és aki valószínűleg évekre börtönbe kerül. A szomszéd azt mondta, gyakran látta a családnál a fiút, akit az apa leszúrt, és a fiatal sokat segített nekik. 

Az alapján, amit láttam, nagyon rendes volt velük

– fűzte hozzá. Debreceniné Farkas Edit, a Tolna vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a portálnak azt mondta, ezért a bűncselekményért akár húsz év börtön is kiszabható, abban az esetben, ha például kiderül, hogy az apa előre eltervezte, hogy miként öli meg a később megszúrt férfit.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.