Magyar Péter hitlerezésére erős válasz érkezett az Egyesült Államokból

A Tisza Párt elnöke nem teszi zsebre, amit Bryan Leib mondott.

Forrás: Mandiner2024. 10. 06. 19:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bryan Leib, az Egyesült államokbeli CASEPAC ügyvezető igazgatója szerint éppen Magyar Péter az, aki propagandát és hazugságokat terjeszt – írta a Mandiner.

Az amerikai zsidó vezető a lapnak adott nyilatkozatában elmondta, budapesti tartózkodása alatt követte Magyar Péter szombati tüntetését, amelyben a Tisza Párt elnöke minősíthetetlen jelzőkkel illette Magyarország miniszterelnökét. A CASEPAC világszerte elkötelezetten küzd  az antiszemitizmus minden formája ellen.

– Most tértem vissza Budapestről az Egyesült Államokba, ahol láttam Magyar Pétert, ahogyan Orbán Viktort és a Fideszt Adolf Hitlerhez hasonlítja. Ezek a legundorítóbb megjegyzések, amiket valakitől valaha hallottam, és őszintén szólva, úgy hiszem, éppen ő az, aki  propagandát és hazugságokat terjeszt – mondta a lapnak.

Bryan Leib véleménye szerint Magyar Péternek „szégyellnie kellene magát ezekért a mondataiért és azért, ahogyan a volt feleségét, Juditot a busz alá lökte a saját politikai céljai érdekében”.

A nyilatkozatban továbbá azt is mondta: 

Bejártam egész Európát, és bátran állíthatom, hogy tapasztalataim alapján Orbán Viktor és magyar barátaim a leginkább Izrael-párti vezetők közé tartoznak egész Európában

– olvasható a Mandiner oldalán.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.